Deze website maakt gebruik van cookies

Home

De Bruijn Administratiekantoor | Voor MKB, ZZP en particulieren

MKB en ZZP

De Bruijn Administratiekantoor B.V. is een actief administratie- en advieskantoor. Onze opdrachtgevers zijn zowel middelgrote als kleine bedrijven, ZZP’ers en starters. Met onze actuele kennis en kunde verrichten wij voor hen alle gangbare administratieve werkzaamheden. Tevens dragen wij zorg voor fiscale advisering en vormen wij een bedrijfseconomisch klankbord. De specifieke bedrijfsgegevens van de cliënt staan hierbij centraal. Graag zijn wij ook u van dienst.

Bedrijfs- en salarisadministratie

Wij verzorgen uw bedrijfs- en salarisadministratie, stellen de jaarstukken samen, verzorgen uw aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Minstens zo belangrijk is dat wij goed naar u luisteren zodat wij u eerlijk, open en deskundig kunnen adviseren. Bijvoorbeeld om te bepalen welk administratiesysteem voor u het best passend is. Mogelijk is dat een online administratiepakket in combinatie met onze ondersteuning. Met maatwerk bieden wij u de beste en wellicht voordeligste optie.

Notarissen en fiscalisten

Alle relevante kennis is binnen ons team aanwezig. Voor specifieke vraagstukken werken wij samen met ons uitgebreide netwerk van notarissen, fiscalisten en pensioenadviseurs.